Politie treft miljoenen partij hasj aan in Huizen

Politie treft miljoenen partij hasj aan in Huizen

Geplaatst op 2 juni 2022, om 08:37 uur

HUIZEN – Op woensdag 25 mei heeft de politie een instap gedaan bij een woning aan de Schieland in Huizen. Bij onderzoek in de woning troffen agenten een aanzienlijke hoeveelheid hasj aan. Meerdere verdachten zijn gearresteerd. Dat meldt de politie donderdagochtend.

Naar aanleiding van binnengekomen informatie stelden agenten een onderzoek in. In de woning werden 60 kilo hasjblokken en 130 kilo hasjpoeder aangetroffen. De geschatte waarde bedraagt 1.8 miljoen euro. Drie verdachten, een 31-jarige inwoner van Rotterdam, een 34-jarige inwoner van Den Haag en een 42-jarige inwoner van Molenbeek (België) zijn aangehouden. Zij zijn inmiddels voorgeleid bij de rechter-commissaris en zitten nog vast.

De recherche zet het onderzoek voort en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.