Jongen (9) op step sinds woensdagavond vermist

Jongen (9) op step sinds woensdagavond vermist

Geplaatst op 2 juni 2022, om 10:46 uur

KERKRADE – De politie heeft donderdagochtend alarm geslagen vanwege de vermissing van een 9-jarige jongen uit Kerkrade. Gino van der Straeten is woensdagavond tussen 19:30 en 20:30 uur voor het laatst gezien in een speeltuin aan de Hertogenlaan en Zonstraat in Kerkrade.

Via Burgernet wordt gevraagd om uit te kijken naar het kind. Ook schrijft de politie op Facebook dringend op zoek te zijn naar hem. Wie Gino ziet, wordt gevraagd om 112 te bellen.

Rode jas met zwarte mouwen
Het jongetje is 1,30 meter, heeft blond haar en blauwe ogen. Hij heeft een rode jas met zwarte mouwen van het merk Jordan, een lichte spijkerbroek en groene schoenen met witte zool aan. Verder draagt hij een rode pet van het merk Nike. Gino heeft waarschijnlijk een zwarte step met rode handvatten en daarop rode stickers bij zich.

Donderdagochtend is de jongen nog niet gevonden. De politie gaat verder met het onderzoek.