Vrouw aangehouden na melding steekpartij

Vrouw aangehouden na melding steekpartij

Geplaatst op 30 mei 2022, om 10:07 uur

Hoorn – Zondag 29 mei heeft de politie een 34-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden na een conflict in relationele sfeer in een woning op de Plevier. Hierbij liep een 44-jarige man uit Hoorn een lichte snijwond op. Beide personen zijn na het incident meegenomen naar het politiebureau.

Rond 18:45 uur kwam bij de politie een melding binnen van een steekpartij op de Plevier. Een man zou gestoken zijn met een mes. Agenten gingen direct naar de locatie en troffen op een ander adres het slachtoffer met een lichte verwonding aan zijn hand. Het letsel kon ter plaatse door het ambulancepersoneel worden behandeld.  In de betreffende woning werd daarna de vrouw gevonden en aangehouden. De aangehouden verdachte is vervoerd naar het politiebureau en zit nog vast voor verhoor.

De politie doet verder onderzoek naar het incident.

2022105992