Jongen (16) springt van twee hoog uit raam van woning na inval politie

Jongen (16) springt van twee hoog uit raam van woning na inval politie

Geplaatst op 30 mei 2022, om 09:06 uur

Een 16-jarige jongen uit Bijlmer-Oost is vanochtend uit het raam van zijn woning gesprongen toen hij uit handen van de politie probeerde te blijven. De jongen sprong vanaf de tweede verdieping en raakte bij zijn val bewusteloos.

Iets voor 6.00 uur viel de politie de woning binnen met als doel de jongen uit Bijlmet-Oost aan te houden. Een woordvoerder van de politie kan, in verband met de leeftijd, niet zeggen waar de jongen van verdacht wordt: “Maar het is in ieder geval niet voor schuin oversteken.”

Na de val werden er onder meer een AED en traumahelikopter opgeroepen, maar die bleken niet nodig te zijn. De jongeman is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de woordvoerder van de politie was hij op dat moment wel bij bewustzijn.