Drie verdachten aangehouden voor winkeldiefstal

Drie verdachten aangehouden voor winkeldiefstal

Geplaatst op 28 mei 2022, om 10:51 uur

Heemskerk – De politie heeft vrijdagmiddag drie mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij meerdere winkeldiefstallen in Heemskerk. De verdachten van 31, 28 en 19 jaar oud uit Den Haag werden meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Rond 12:45 uur kreeg de politie een melding van een winkeldiefstal bij een supermarkt aan de Europassage. De mogelijke verdachte zou met gestolen goederen vertrokken zijn in een personenauto. Eerder al zouden door mogelijk dezelfde persoon ook spullen uit de winkel zijn ontvreemd. Na onderzoek wist de politie de auto te achterhalen op de A4. Deze werd staande gehouden en in de auto werden gestolen spullen gevonden. Daarop werden de drie mannen aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau in Beverwijk voor verder onderzoek.

De verdachten werden na verhoor weer heengezonden. De 28-jarige man uit Den Haag blijft verdachte in deze zaak en zal zich op later moment voor de rechter moeten verantwoorden.

2022104175