Vuurwapen gevonden bij preventief fouilleeractie

Vuurwapen gevonden bij preventief fouilleeractie

Geplaatst op 23 mei 2022, om 16:39 uur

Rotterdam – Om wapenbezit en wapengebruik tegen te gaan houdt de politie regelmatig preventief fouilleeracties. Daarbij worden willekeurige auto’s of voorbijgangers gecontroleerd op wapenbezit. In de nacht van zondag op maandag hielden agenten zo’n preventief fouilleeractie op de Beukelsdijk in Rotterdam. Daarbij werd in een auto een vuurwapen gevonden.

Bij de preventief fouilleeractie op de Beukelsdijk afgelopen nacht werden diverse auto’s naar de kant gehaald voor een controle. Net na middernacht werd een auto met vier inzittenden een teken voor de controle. Deze auto werd stil gezet op de Roel Langerakstraat. In de auto werd een vuurwapen gevonden. Drie inzittenden, een 39-jarige Rotterdammer, een 26-jarige Rotterdammer en een 14-jarige uit Hoogezand, zijn aangehouden.