Explosie Comeniusstraat; politie zoekt getuigen

Explosie Comeniusstraat; politie zoekt getuigen

Geplaatst op 23 mei 2022, om 10:38 uur

Amsterdam – Op de vroege zondagochtend heeft een explosie plaatsgevonden bij een portiek van een pand aan de Comeniusstraat. Er raakte niemand gewond, maar wel raakten meerdere woning beschadigd.

Rond 06.45 uur werden buurtbewoners opgeschrikt door een harde knal en werd de politie gealarmeerd. Toen politieagenten arriveerden, besloten zij de omgeving ruim af te zetten in verband met mogelijk explosiegevaar. Nadat duidelijk werd dat dit er niet meer was, werd het (forensisch) onderzoek gestart.

Getuigen en beelden gezocht
De recherche heeft deze zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van de Comeniusstraat? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Bel dan met de politie via 0900-8844. Vermeld daarbij altijd onderstaand registratienummer Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook beelden kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het onderzoek. Beschikt u over relevant beeldmateriaal? Upload dit dan gemakkelijk via onderstaand tipformulier.

2022103982