Politie zoekt getuigen mishandeling

Geplaatst op 22 mei 2022 11:34 uur | Laatst bijgewerkt op 22 mei 2022 11:34

Wormerveer – Op donderdag 19 mei is rond 22 uur op de Markstraat in Wormerveer een 28-jarige man uit Zaanstad mishandeld. Vier jongens van 16 en 17 jaar oud zijn aangehouden voor openlijke geweldpleging. Het slachtoffer is na de mishandeling voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer en meerdere verdachten waren voorafgaand aan het incident in een supermarkt aan het Marktplein in Wormerveer.

Tekst loopt door onder de advertentie

De politie onderzoekt de geweldpleging en wat aanleiding is geweest voor het incident. Heeft u iets van de mishandeling gezien of weet u wat er vooraf ging aan de mishandeling? Laat het ons weten via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier.