Vrouw slaat en trapt vrouw

Geplaatst op 19 mei 2022 12:13 uur | Laatst bijgewerkt op 19 mei 2022 12:13

Goes – Een 24-jarige vrouw uit Kortgene is donderdag 19 mei aangehouden omdat zij een 23-jarige vrouw uit Goes zou hebben mishandeld.

Tekst loopt door onder de advertentie

De verdachte stond  afgelopen dinsdag 17 mei omstreeks 16.10 uur bij het slachtoffer op de stoep. Nadat de vrouw had opengedaan, kreeg zij meteen klappen van de verdachte. Het slachtoffer viel en terwijl zij op de grond ligt geeft de verdachte haar nog een trap. Het slachtoffer liep letsel op. Een buurtbewoner alarmeerde de politie. De vrouwen zijn bekenden van elkaar. De verdachte is donderdagochtend buiten heterdaad aangehouden voor zware mishandeling en wordt verhoord. De politie doet verder onderzoek naar het incident.