Politie zoekt getuigen van steekincident

Politie zoekt getuigen van steekincident

Geplaatst op 18 mei 2022, om 09:01 uur

Amsterdam – De politie heeft in de vroege ochtend van woensdag 18 mei 2022 een man aangehouden na een steekincident in het centrum van Amsterdam. Daarbij werd een 33-jarige man na een ruzie op straat neergestoken. Het slachtoffer is met meerdere steekwonden overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie kreeg rond 4.40 uur de melding van het steekincident binnen. Daarop zijn direct meerdere eenheden naar de omgeving van de Spuistraat en Rozengracht toegereden. Nadat het slachtoffer medische hulp kreeg, is uitgebreid technisch en tactisch onderzoek gedaan. Korte tijd later kon de verdachte op basis van signalement op de Rozengracht worden aangehouden. De man, met lang krullend haar en een baard, is overgebracht naar het politiebureau en vastgezet voor nader onderzoek. De toedracht en eventuele relatie tussen het slachtoffer en de verdachte is nog onderwerp van onderzoek.

Getuigen
De recherche onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien? Bel dan met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. U kunt ook onderstaand tipformulier invullen.