Onderzoek doodgeschoten man in Opsporing Verzocht

Onderzoek doodgeschoten man in Opsporing Verzocht

Geplaatst op 16 mei 2022, om 13:59 uur

Vlissingen – De dader(s) van het dodelijk schietincident op vrijdagochtend 17 september jl. in een brandgang aan de Adriaen van de Vennestraat worden nog steeds gezocht. Gezien de ernst van de situatie rust de politie niet en blijft zoeken totdat deze is/zijn opgepakt.

Foto: Roland de Jong

In de brandgang vond de politie op vrijdagochtend 17 september 2021 een dode man. Het slachtoffer is een 23-jarige man. Hij verbleef veel in Vlissingen en bleek te zijn doodgeschoten. Het onderzoek leidde nog niet tot arrestaties, daarom roept de politie de hulp in van bewoners van het Middengebied. Zo verspreiden rechercheurs op dinsdag 17 mei flyers, in de hoop dat bewoners informatie met de politie willen delen.

Hebt u informatie?

Hoe onbeduidend dit ook lijkt, laat het de politie weten:

  • Politie: 0900-8844 of app 06-12207006;
  • Wijkagent: 0900-8844, vraag naar wijkagent;
  • Onderstaand tipformulier.

Gezien de aard van het misdrijf, kunt u ook anoniem terecht bij:

  • Team Criminele Inlichtingen: 0900-8844, vraag naar Team Criminele Inlichtingen;
  • Meldpunt Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Vermeld altijd zaaknummer 2021248973.

Opsporing Verzocht

Ook toont de recherche dinsdagavond 24 mei in Opsporing Verzocht een reconstructie van het dodelijke schietincident. De politie hoopt dat er mensen zijn die informatie hebben, hoe onbeduidend deze ook lijkt. Na de uitzending volgt een opsporingsbericht met een nadere omschrijving van het incident en een link naar de uitzending. De live uitzending van het opsporingsprogramma begint om 20.35 uur en is te zien op NPO1. Op woensdag 25 mei wordt het programma rond 12.05 uur herhaald via NPO2 (tijdstip kan nog afwijken).