Bestuurder overleden bij aanrijding Kreekweg

Bestuurder overleden bij aanrijding Kreekweg

Geplaatst op 12 mei 2022, om 15:19 uur

Oud-Vossemeer – Donderdagmiddag 12 mei overleed een automobilist na een ernstige aanrijding tussen een auto en een tractor op de Kreekweg. De politie is op zoek naar getuigen.

Het ongeluk gebeurde rond 12.15 uur. De hulpdiensten, zoals politie, brandweer, ambulancedienst en traumahelikopter werden opgeroepen. Het slachtoffer, een 88-jarige man uit Sint-Annaland werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht, waar hij overleed.

Voor het politieonderzoek en de berging van de voertuigen werd de weg afgezet. De politie stelt een uitgebreid onderzoek in naar de toedracht van het ongeval, onder andere door mensen te verhoren en een sporenonderzoek in te stellen. Het slachtoffer reed richting Zeeland en kwam vermoedelijk bij een inhaalmanoeuvre op de andere weghelft. Hij botste op de eg van de tractor (de gegevens van de tractorbestuurder zijn nog onbekend).

Hebt u informatie over deze ernstige aanrijding?

De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. U kunt ook onderstaand tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2022120846.