Vandaag Inside vanaf maandag weer te zien, met Johan Derksen

Vandaag Inside vanaf maandag weer te zien, met Johan Derksen

Geplaatst op 11 mei 2022, om 11:50 uur

Vandaag Inside keert toch terug op televisie, inclusief Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. Na een afwezigheid van ruim twee weken zal het dagelijkse tv-programma vanaf maandag weer op de buis zijn. Dat bevestigt Derksen aan het AD.

Nu pas blijkt dat Derksen niet is opgestapt vanwege de mediarel, maar omdat het trio geen rugdekking kreeg van de Talpa-directie. Die plooien zijn nu glad gestreken. Derksen stapte vervolgens op en Genee en Van der Gijp verklaarden zich solidair. Intussen is er achter de schermen hard gewerkt aan de terugkeer van het programma, omdat het één van de best scorende programma’s was op SBS6, meldt het AD.