Twee doden bij woningbrand Geldermalsen: “Mogelijk familiedrama”

Twee doden bij woningbrand Geldermalsen: “Mogelijk familiedrama”

Geplaatst op 9 mei 2022, om 09:15 uur

Geldermalsen – Maandagochtend werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand aan de Emmalaan in Geldermalsen. Hierbij zijn twee mensen overleden. Omwonenden melden dat het zou gaan om een familiedrama.

De brandweer werd rond 06.30 uur gealarmeerd. Bij aankomst bleek er op de bovenverdieping een felle brand te woeden. De brand was snel onder controle, maar mogelijk is hierbij in ieder geval een dode gevallen.

‘Familiedrama’
Volgens omwonenden zou het gaan een familiedrama. Deze omwonenden meldden dat de moeder en zoon omgekomen zijn en de vader gevlucht zijn. Dit kan de politie echter nog niet bevestigen. Naast twee ambulances landde ook de traumahelikopter, echter konden zij allemaal niets meer doen voor de slachtoffers en zijn zij overleden.

De politie heeft een PD-unit neergezet bij de woning vanuit waar onderzoek gedaan wordt naar de brand.