‘Anna uit Rusland en kindje dood gevonden in Geldermalsen’, buurt in shock

‘Anna uit Rusland en kindje dood gevonden in Geldermalsen’, buurt in shock

Geplaatst op 9 mei 2022, om 12:40 uur

Geldermalsen – Bewoners van de Emmalaan in het Gelderse Geldermalsen zijn behoorlijk aangeslagen door een incident in hun straat maandagmorgen. Bij het voorval, waarbij ook brand is uitgebroken, zijn twee doden gevallen.

‘Familiedrama’
Meerdere buurtbewoners spreken van een familiedrama schrijft Omroep Gelderland. Bij dat drama zou de 38-jarige Anna uit de Russische stad Perm en haar kindje om het leven zijn gekomen. Haar man Joost M. zou zijn gevlucht. De familie zou hier al zes jaar wonen.

De politie wil hierover tegen Omroep Gelderland nog niets bevestigen. Wel zegt een woordvoerder dat er niemand is aangehouden.

“Er is veel reuring op straat. Buurtbewoners staan ook te huilen. Er was net een vrouw die emotioneel op haar knieën ging. Duidelijk is dat de buurt zwaar aangeslagen is.” vertelt een verslaggever aan Omroep Gelderland.

Rond 06.30 uur kregen hulpdiensten vanmorgen de melding van een brand. Al snel was duidelijk dat er mogelijk nog mensen in de woning aanwezig waren. Ruim twee uur later bracht de politie naar buiten dat er twee doden waren gevonden. De recherche doet ter plaatse groot onderzoek.