Matt en Pepijn omgekomen bij ongeval op N261

Matt en Pepijn omgekomen bij ongeval op N261

Geplaatst op 8 mei 2022, om 13:38 uur

Loon op Zand – In de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 mei heeft omstreeks 00.30 uur een dodelijk verkeersongeval plaats gevonden op de Midden Brabantweg waarbij twee slachtoffers zijn overleden.

Volgens de Politie zou het gaan om de 19-jarige Matt uit Waalwijk en de 20-jarige Pepijn uit Drunen. De twee waren te voet en staken kennelijk de weg over waarbij ze geschept werden door een auto, bestuurd door een 23-jarige Tilburger. De automobilist reed richting Tilburg en kwam vanuit de richting van Waalwijk. Beide slachtoffers zijn door de hulpdiensten nog gereanimeerd, maar dicht mocht helaas niet baten. Een slachtoffer overleed ter plaatse en de ander in het ziekenhuis.

Matt en Pepijn speelden samen bij de Drunense voetbalclub RKDVC.

De VOA (verkeers ongevallen analyse), van de Politie, heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld. Getuigen van dit ernstige verkeersongeval worden gevraagd om contact op te nemen met de politie via 0900-08844, dossiernummer 2022116597.