Twee gewonden bij verkeersongeval, automobilist onder invloed aangehouden

Twee gewonden bij verkeersongeval, automobilist onder invloed aangehouden

Geplaatst op 7 mei 2022, om 08:18 uur

Etten-Leur – Bij een aanrijding vanmorgen op de A-58 zijn twee inzittenden van een auto gewond geraakt. Het gaat om een 30-jarige vrouw verblijfplaats onbekend en een 24-jarige man uit Roosendaal. Zij zaten met nog een man die niet gewond raakte in één auto. De tegenpartij, een 32-jarige Bredanaar is als verdachte aangemerkt en werd aangehouden. Hij was onder invloed van alcohol, maar weigert (vooralsnog) mee te werken aan een ademtest en bloedproef.

Agenten van de Landelijke Eenheid reden vanmorgen, zaterdag 7 mei 2022 omstreeks 05.15 uur over de A-58 vanuit de richting Roosendaal naar Breda. Ter hoogte van Etten-Leur zagen zij dat er een aanrijding had plaats gevonden tussen twee auto’s. Het ging om een auto met drie inzittenden waarvan er twee gewond waren en een auto met alleen een bestuurder. Deze automobilist rook naar alcohol en gedroeg zich zeer recalcitrant. Hij ging zelfs in verzet en werd aangehouden. De gewonden werden met ambulances naar een ziekenhuis gebracht. Een verkeersongevallenanalist is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht.  

Oproep
We zijn nog op zoek naar getuigen van de aanrijding. We zijn daarbij specifiek op zoek naar een vrachtwagenchauffeur die stopte bij het ongeval en waarschijnlijk ooggetuige was.  Getuigen kunnen bellen met het team Verkeer van  de politie in Breda via 0900-8844, dossiernummer 2022115891