Straatroof in Boxmeer in Bureau Brabant

Straatroof in Boxmeer in Bureau Brabant

Geplaatst op 5 mei 2022, om 09:47 uur

Boxmeer – Wat een mooie stapavond moest zijn eindigde voor een carnavalsvierder in een straatroof. Een man was onderweg naar huis, maar wordt op de Steenstraat in Boxmeer beroofd. In de uitzending van Bureau Brabant op maandag 9 mei komt de straatroof in beeld. Verder vanuit Oost-Brabant beelden van een wisseltruc in Bergeijk.

Straatroof op de Steenstraat
Boxmeer – Op dinsdag 1 maart 2022 om half 1 ’s nachts plegen twee daders een straatroof. Een jongen loopt over de Steenstraat naar huis, maar wordt halverwege beroofd door twee daders. Eén van de verdachten werd kort daarna opgepakt, nadat hij voor een tweede keer probeerde iemand te beroven, maar we zijn nog op zoek naar de tweede dader. We hebben beelden van de straatroof en de verdachten. Hebt u een vermoeden wie de man is die we nog zoeken? Laat het ons dan weten!

Wisseltruc in supermarkt
Bergeijk – Op woensdag 24 februari rond 14.00 uur slaat een man toe in een supermarkt op de Elsenhof in Bergeijk. Doormiddel van een wisseltruc licht hij de boel op en loopt met een buit van een paar honderd euro de deur uit. We hebben beelden van de verdachte. Weet u wie hij is? Of hebt u een vermoeden? Dan komen wij graag met u in contact.

Bureau Brabant wordt elke maandag vanaf 18.15 uur uitgezonden bij Omroep Brabant en wordt daarna tot en met dinsdagmiddag elk uur herhaald.