Verkeersruzie leidt tot vondst vuurwapen

Verkeersruzie leidt tot vondst vuurwapen

Geplaatst op 1 mei 2022, om 09:22 uur

Rotterdam – Op zaterdagavond 30 april vond een verkeersruzie plaats op de Admiraal de Ruyterweg. Hierbij werd een automobilist aangehouden voor het bedreigen van een andere weggebruiker. Bij de doorzoeking van het voertuig van de verdachte, werd ook een vuurwapen aangetroffen.

Zaterdag rond 19.30 uur ’s avonds gaan agenten af op een melding van een verkeersruzie op de Admiraal de Ruyterweg in Rotterdam. Een automobilist zou een medeweggebruiker met de dood hebben bedreigd. De betreffende automobilist, een 54-jarige man uit Rotterdam, werd daarom aangehouden. Omdat hij zich niet kon legitimeren, werd de auto van de man doorzocht. Tijdens deze doorzoeking troffen agenten een vuurwapen en een volle patroonhouder aan. Zowel het wapen als de patroonhouder zijn veiliggesteld en in beslag genomen door de politie.