Slachtoffer zwaargewond na steekincident Fransen van de Puttestraat

Slachtoffer zwaargewond na steekincident Fransen van de Puttestraat

Geplaatst op 30 april 2022, om 17:26 uur

Rotterdam – Een 22-jarige slachtoffer is zwaargewond geraakt na een steekincident op straat in de Fransen van de Puttestraat. De man is vervoerd naar het ziekenhuis. De verdachte is op de vlucht geslagen.

Omstreeks kwart over drie in de middag kreeg de politie de melding van het steekincident binnen. Het slachtoffer is toen zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. De verdachte is op de vlucht geslagen. Het gaat om een incident in de relationele sfeer.

Onderzoek

De politie is meteen een onderzoek begonnen na het incident. Er zijn getuigen gesproken en er worden camerabeelden veiliggesteld. Mocht u zelf meer informatie hebben over de verdachte of het incident zelf, dan horen wij dat heel graag. Geef het door aan de politie via de onderstaande mogelijkheden.