Drie personen aangehouden na vechtpartij in Roosendaal

Drie personen aangehouden na vechtpartij in Roosendaal

Geplaatst op 29 april 2022, om 09:43 uur

Roosendaal – Drie personen zijn donderdagavond 28 april aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Zij zouden betrokken zijn bij een vechtpartij in de Molenstraat.

Agenten zijn rond 18.30 uur naar de Molenstraat gestuurd na een melding van een grote vechtpartij. Daar aan gekomen zien ze een grote groep personen. Op basis van getuigenverklaringen en camerabeelden hebben de agenten een 40-jarige vrouw en twee mannen van 40 en 45 jaar aangehouden. De verdachten hadden verwondingen en zijn nagekeken door ambulancemedewerkers. Zij hoefden niet naar een ziekenhuis voor behandeling en zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. Er zijn geen personen naar het ziekenhuis gebracht. De politie stelt een onderzoek in naar het geweldsincident en de betrokkenheid van de verdachten hierin. Ook sluit ze meerdere aanhoudingen niet uit.