Overval Schijndels cafetaria Lisa in Bureau Brabant

Overval Schijndels cafetaria Lisa in Bureau Brabant

Geplaatst op 28 april 2022, om 10:13 uur

Schijndel – Een overvaller die bewapend met een hamer een cafetaria in Schijndel wil overvallen komt van een koude kermis thuis en gaat er met lege handen weer vandoor. In de uitzending van Bureau Brabant op maandag 2 mei reconstrueren we de gebeurtenissen. Verder vanuit Oost-Brabant beelden van een winkeldievegge in Uden, die betrapt wordt door personeel.

Overval op cafetaria Lisa
Schijndel – Een man met hamer loopt zondagavond 20 februari cafetaria Lisa binnen. Hij heeft zijn gezicht bedekt. Hij roept ‘Money!’ en begint met de hamer hard en meerdere keren op de kassa te slaan. Helaas voor hem gaat die niet open. Het levert alleen een hoop schade op. De eigenaren van de cafetaria zijn echter niet van plan zich zomaar te laten beroven en weten de overvaller de zaak uit te jagen. Hij gaat er zonder buit vandoor. In de uitzending tonen we een reconstructie van de overval en tonen we bewakingsbeelden. Kunt u ons vertellen wie deze overvaller zou kunnen zijn? Deel uw vermoedens met ons!

Betrapte winkeldievegge
Uden – Een vermoedelijk Poolse vrouw wordt op 19 november 2021 in een winkel in Uden betrapt als zij een diefstal pleegt. Een poging van medewerkers om haar aan te houden mislukt, omdat zij zich met geweld daaraan weet te onttrekken. Dezelfde vrouw pleegde die dag waarschijnlijk ook al een diefstal bij een andere winkel in dezelfde straat. Wie herkent haar en weet waar we haar kunnen vinden?

Bureau Brabant wordt elke maandag vanaf 18.15 uur uitgezonden bij Omroep Brabant en wordt daarna tot en met dinsdagmiddag elk uur herhaald.