Man valt uit het raam

Man valt uit het raam

Geplaatst op 28 april 2022, om 09:23 uur

Den Haag – Een man viel woensdagavond 27 april rond 21:15 uur uit het raam van een woning op de vierde verdieping. Dit gebeurde op de Van Musschenbroekstraat in Den Haag. De identiteit van het slachtoffer is nog onbekend. De politie onderzoekt of de man mogelijk is geduwd. Er zijn twee verdachten aangehouden.

Het slachtoffer is met zwaar letsel en in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd. In de woning waren meerdere personen aanwezig. Een 21-jarige man en een 23-jarige man (woonplaatsen onbekend) zijn aangehouden. De politie onderzoekt of er sprake is van een strafbaar feit, bijvoorbeeld of het slachtoffer geduwd is. Ook probeert de politie de identiteit van het slachtoffer te achterhalen.

Getuigen gezocht

Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u informatie die het onderzoek kan helpen? Bel dan 0900 8844 voor de politie. Liever anoniem blijven? Bel dan 0800 7000 voor Meld Misdaad Anoniem.