Vrachtwagenchauffeur aangehouden na aanrijding

Vrachtwagenchauffeur aangehouden na aanrijding

Geplaatst op 27 april 2022, om 08:14 uur

Bergen op Zoom – Agenten hebben dinsdagmiddag 26 april een 60-jarige vrachtwagenchauffeur uit Tsjechië aangehouden. Hij had een fietsster aangereden. Uit een speekseltest bleek dat de man mogelijk onder invloed van drugs verkeerde.

Het ongeval vond rond 17.00 uur plaats aan de Wattweg. Een 66-jarige fietster uit Halsteren raakte daarbij gewond toen ze werd aangereden door een vrachtwagen en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Ter plaatse is een onderzoek ingesteld en zijn verschillende getuigen gehoord. De chauffeur van de vrachtwagen moest een indicatieve alcohol- en drugstest doen. Toen de drugstest positief bleek te zijn is de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar is bloed bij de man afgenomen. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.