Man gewond na schietincident Rotterdam Zuid: politie zoekt getuigen

Man gewond na schietincident Rotterdam Zuid: politie zoekt getuigen

Geplaatst op 25 april 2022, om 10:25 uur

Rotterdam – Politie zoekt getuigen van een schietincident rond 20.00 uur op een parkeerplaats nabij de Tiengemetensingel en de Papendrechtsestraat in Rotterdam Zuid. Hier raakte een man bij gewond.

Het 26-jarige slachtoffer uit Schiedam werd door hulpverleners behandeld aan zijn verwondingen op de Averlo en daarna aanspreekbaar overgebracht naar het ziekenhuis. Op de parkeerplaats nabij de Tiengemetensingel en de Papendrechtsestraat zijn meerdere hulzen gevonden en een inslag in een auto. De auto is in beslag genomen voor verder onderzoek. Ook op de Stellendamhof heeft er sporenonderzoek plaatsgevonden. In de buurt waren tijdens het schietincident meerdere kinderen buiten aan het spelen. Zij waren begrijpelijker wijs erg van slag. Slachtofferzorg is daarom ingeschakeld.

Informatie?
Agenten hebben gesproken met meerdere getuigen. Maar wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Het onderzoek is in volle gang. Graag komt het team in contact met getuigen die hebben gezien hoe verdachten zijn weggereden. Maar ook als er mensen zijn die andere informatie hebben, horen wij dit graag. Ook zijn we op zoek naar camerabeelden, bijvoorbeeld van een deurbel of dashcam. Heeft u informatie, meld dit dan via onderstaande manieren.