Man gearresteerd na vechtpartij op festivalterrein

Man gearresteerd na vechtpartij op festivalterrein

Geplaatst op 24 april 2022, om 10:36 uur

Hoogerheide – Een 29-jarige man uit Hoogerheide is zondagnacht 24 april aangehouden nadat hij betrokken was bij een vechtpartij op een festivalterrein aan de Scheldeweg.

Agenten werden omstreeks 01.00 uur opgeroepen om naar het festivalterrein te gaan omdat daar een vechtpartij gaande zou zijn. Een man zou twee personen en een beveiliger hebben mishandeld. Getuigen gaven het signalement van de verdachte door. Inmiddels had deze persoon het festivalterrein verlaten. Op de Scheldeweg is hij aangehouden.

 

Omstander aangehouden

Een omstander bemoeide zich vervolgens bij deze aanhouding.  Een agent viel hierdoor op de grond en er ontstond een worsteling. De man werd met een wapenstok geslagen en een agent heeft pepperspray gebruikt om ook hem te arresteren. Politieagenten hebben met hun wapenstok meerdere personen op afstand gehouden om zo de 19-jarige  verdachte uit Bergen op Zoom te kunnen aanhouden. De verdachten zijn ingesloten. De politie doet verder onderzoek naar het geweldsincident.