Twee verdachten aangehouden voor internationale drugshandel

Geplaatst op 22 april 2022 15:47 uur | Laatst bijgewerkt op 22 april 2022 15:47

Beuningen (GLD) – Op donderdag 21 april 2022 zijn een 53-jarige man en een 49-jarige vrouw uit Beuningen (GLD) aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij internationale drugshandel. In een woning en bedrijfspand in Beuningen hebben doorzoekingen plaatsgevonden. Daarbij zijn gegevensdragers en administratie in beslag genomen die worden onderzocht.

Tekst loopt door onder de advertentie

De doorzoekingen vonden plaats naar aanleiding van een onderzoek naar drugshandel. Daarbij werd op 5 april 2022 een partij van 1408 kilo cocaïne in de haven van Antwerpen in beslag genomen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het ondermijningsteam van de Districtsrecherche Gelderland-Zuid (eenheid Oost-Nederland) in samenwerking met de Landelijke Eenheid.

Meer weten wat politie doet tegen ondermijning? Bekijk dan deze link.

^LB