Politie onderzoekt mogelijk schietincident

Politie onderzoekt mogelijk schietincident

Geplaatst op 22 april 2022, om 14:14 uur

Tilburg – De politie onderzoekt wat zich in de nacht van donderdag 21 op vrijdag 22 april 2022 rond 01.30 uur precies heeft afgespeeld op de Lage Witsiebaan. Bij de politie kwam die nacht een melding binnen dat een fietser zou hebben geschoten op een auto.

Politieagenten gingen met spoed ter plaatse en troffen op de opgegeven locatie een aantal lege hulzen aan. De hulzen alsmede de locatie waar ze gevonden zijn, worden onderzocht. Zo verricht de politie onder andere een sporenonderzoek en vanmiddag ook een buurtonderzoek. Het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt, bij de politie heeft zich tot op heden geen slachtoffer of betrokkene gemeld. Het onderzoek is nog in volle gang.