Man betrapt met drugs in onderbroek

Man betrapt met drugs in onderbroek

Geplaatst op 22 april 2022, om 08:41 uur

Halsteren – Agenten hebben donderdagavond 21 april rond 21.00 uur aangehouden. De man had drugs op zak.

De verdachte werd op een parkeerplaats aan de Langstraat gecontroleerd toen uit informatie uit de politiesystemen bleek dat hij mogelijk in drugs zou dealen. In zijn auto troffen de dienders enkele honderden euro’s aan. De man had geen goede verklaring hoe hij aan het geld was gekomen. De agenten zagen ook dat de man zenuwachtig was en zagen een verdikking bij zijn kruis.

 

Onderbroek

Uiteindelijk haalde de man een gripzakje met hasj uit zijn onderbroek. Omdat de dienders het vermoeden hadden dat er nog meer drugs in zijn onderbroek zat fouilleerden ze hem. Daarbij begon hij zich te verzetten. Toen een van de agenten zei pepperspray te gaan gebruiken als de Bergenaar niet meewerkte staakte de man zijn verzet. Uiteindelijk bleek hij zakjes met cocaïne, amfetamine en hasj bij zich te hebben. Allemaal verstopt in zijn onderbroek. De verdachte is aangehouden voor verder onderzoek.