Fietser zwaargewond na ongeval

Fietser zwaargewond na ongeval

Geplaatst op 22 april 2022, om 12:56 uur

Den Haag – Bij een ongeval tussen twee fietsers op de Binckhorstlaan in Den Haag raakte een 44-jarige man uit Voorburg zwaargewond. Het ongeluk gebeurde donderdagavond 21 april bij de tunnel in de Lekstraat rond 20:15 uur. De politie zoekt getuigen om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

De twee fietsers botsten frontaal op elkaar, waarbij een van de fietsers hard ten val kwam. Hij is met ernstig hoofdletsel door de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

Getuigen gezocht
Over de toedracht bestaat nog veel onduidelijkheid. De politie zoekt getuigen om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. Heeft u het ongeval zien gebeuren, of was u rond 20:15 uur in de omgeving van het tunneltje bij de Binckhorstlaan/Lekstraat? Dan komen we graag met u in contact! Informatie kunt u via het telefoonnummer 0900-8844 delen. Blijft u liever anoniem, dan kunt u 0800-7000 bellen.