17-jarige jongen beroofd op de fiets in Rockanje

17-jarige jongen beroofd op de fiets in Rockanje

Geplaatst op 22 april 2022, om 09:08 uur

Rockanje – Op donderdagmiddag 21 april rond 14.45 uur is een 17-jarige jongen beroofd van zijn telefoon en horloge door twee mannen. Ook moest de jongen onder dwang pinnen en dit geldbedrag afgeven aan zijn belagers. De politie is op zoek naar de twee verdachten.

Het slachtoffer fietste over de Hoogvlietlaan in Rockanje. Toen hij bijna bij de kruising met de Alardusdreef was, werd hij ingehaald door twee mannen die ook op de fiets waren. Eén van de mannen sprak de jongen aan met de vraag in welke richting ze moesten fietsen om in het dorp te komen. Hierna werd het slachtoffer door de andere man van zijn fiets getrokken en door beide mannen beetgepakt.

Onder dwang is de jongen met de mannen naar een pinautomaat gefietst aan de Dorpsweg gefietst, heeft gepind en moest dit geldbedrag aan de mannen afstaan. Ook werden zijn telefoon en horloge van hem afgenomen. De twee mannen vertrokken vervolgens weer in de richting van de Alardusdreef en het slachtoffer fietste flink geschrokken naar huis.

We hopen deze twee verdachten natuurlijk zo snel mogelijk te kunnen aanhouden. Alle tips van mensen die iets gezien hebben, meer weten of camerabeelden hebben, zijn daarom van harte welkom.

Signalement:

Man 1:
Grote man
Tussen de 20-25 jaar
Donkere huidskleur
Nederlands sprekend met een Surinaams/Afrikaans accent
Kort zwart haar
Zwart baardje
In het donker gekleed

Man 2:
Kleiner dan man 1
Rond de 18 jaar
Donkere huidskleur
Nederlands sprekend met Surinaams/Afrikaans accent
Zwarte jas met capuchon
Bivakmuts

Tips? Neem contact met ons op via onderstaande contactknoppen.