Gewonde bij verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Gewonde bij verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Geplaatst op 20 april 2022, om 08:33 uur

Tilburg – Een 19-jarige vrouw uit Berkel-Enschot raakte dinsdagavond 19 april gewond na een verkeersongeval op de A65. Een 26-jarige bestuurder uit Tilburg is aangehouden.

De Tilburger botste rond 22.35 uur op de A65 op de auto van het slachtoffer. Deze auto vloog over de kop en kwam op de vluchtstrook tot stilstand. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. De bestuurder vluchtte te voet weg maar kon op de Eindhovenseweg  in Berkel-Enschot door een  motoragent gestopt worden. Hij is aangehouden. Uit een ademanalyse test bleek dat hij teveel had gedronken. De auto van de verdachte verloor bij de aanrijding een autoband, die vervolgens op de andere rijbaan (tegenovergestelde rijrichting) terecht kwam en daar een vrachtwagen raakte. Deze vrachtwagen is daardoor tegen een auto gereden. Hierbij raakte niemand gewond en beleef het bij materiele schade. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht.