Getuigenoproep steekincident en bedreiging

Getuigenoproep steekincident en bedreiging

Geplaatst op 19 april 2022, om 09:33 uur

Oudenbosch – De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling en een bedreiging op maandag 18 april 2022 rond 14u30 in de Prof. Mulderslaan van twee minderjarige jongens. Een 32-jarige verdachte uit Oudenbosch werd aangehouden.

De politie zoekt getuigen van het incident in de Prof. Mulderslaan. Het gebeurde buiten op straat. Door onbekende oorzaken werd een minderjarige slachtoffer (m) in zijn gezicht gespuugd. Daardoor ontstond vermoedelijk ruzie en is het slachtoffer in zijn gezicht gestoken. Hij moest zich onder medische behandeling stellen. Vermoedelijk liep de verdachte ook achter een andere minderjarige jongen aan die samen met het eerste slachtoffer buiten stond. De verdachte sneed diens jas kapot. Het slachtoffer raakte zelf niet gewond. Agenten konden de verdachte rond 15u30 op aanwijzing van omstanders in dezelfde straat aanhouden. De politie doet onderzoek naar de zware mishandeling en de bedreiging waarbij de jas vernield werd.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die meer informatie hebben over deze zaak. Zij kunnen bellen met 0900-8844, via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006, of via een tipformulier. Je blijft anoniem als je informatie over deze zaak deelt met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl. Vermeld voor een snelle afhandeling het dossiernummer: 2022-098723.