Rechercheteam is op zoek naar beeldmateriaal van dashcams tussen Zwolle en Deventer

Rechercheteam is op zoek naar beeldmateriaal van dashcams tussen Zwolle en Deventer

Geplaatst op 14 april 2022, om 07:31 uur

Zwolle Deventer Heine Raalte Wijhe Olst – Het team grootschalige opsporing dat het dodelijke schietincident van woensdag 30 maart jl. onderzoekt in Zwolle is op zoek naar beeldmateriaal en vraagt weggebruikers op de dag van het incident op twee trajecten om hulp.

Eerder is bericht dat verdachte zich enkele uren na het schietincident heeft gemeld op een politiebureau in Deventer. De politie is op zoek naar informatie over de periode tussen het schietincident en het moment waarop verdachte zich heeft gemeld.

Dashcam / beeldmateriaal Zwolle – Deventer

De vraag is of er mensen in bezit zijn een daschcams en hebben gereden op woensdag 30 maart tussen 18:00 uur en 23:00 uur op de hierna te noemen route(s) tussen Mc Donalds Zwolle-Noord en het politiebureau aan de Storminkstraat in Deventer.  

2 routes zijn daarbij te volgen:

  • Zwolle – Windesheim – Wijhe – Olst – Deventer (N337)
  • Zwolle – Heino – Raalte  – Deventer (N35 – N348)

Hebt u daar op één van deze routes tussen de aangegeven tijdstippen gereden en bent u in het bezit van een dashcam / beeldmateriaal? Dan komt het rechercheteam graag met u in contact. Meldt u dan bij de politie op 0900-8844

Het team is ook per email bereikbaar op: [email protected]