Overleden man in woning

Overleden man in woning

Geplaatst op 14 april 2022, om 13:16 uur

Utrecht – Woensdagavond 13 april werd een overleden man gevonden in een woning aan de Karpaten. De recherche onderzoekt de zaak en spreekt graag getuigen.

Rond half 11 in de avond kwam er een melding binnen bij 112 dat er een overleden persoon lag in een woning aan de Karpaten. Agenten gaan direct op de melding af en stellen een onderzoek in. De omgeving werd afgezet en er werd een buurtonderzoek ingesteld. Het is op dit moment nog onduidelijk waar het slachtoffer aan is overleden. Er worden verschillende scenario’s bekeken.

Getuigen gezocht
De recherche onderzoekt de zaak en kan hierbij hulp gebruiken van getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord wat kan helpen bij het onderzoek? Ook komen wij graag met u in contact als u in het bezit bent van camerabeelden. Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M) 0800-7000 of onderstaand tipformulier.