Mannen na steekincident Rotterdam aangehouden

Mannen na steekincident Rotterdam aangehouden

Geplaatst op 8 april 2022, om 09:45 uur

Rotterdam – Een 25-jarige man uit Capelle aan den IJssel en een 20-jarige Dordtenaar zijn op 8 april aangehouden, nadat één van hen in Rotterdam een automobilist had geslagen en gestoken. Aan dit geweld ging een verkeersruzie vooraf.

Stockfoto politie

De automobilist, een 26-jarige man uit Rotterdam, reed even voor 24 uur op de A16 en werd afgesneden door een personenauto. De man toeterde daarop en de twee auto’s reden samen door naar Rotterdam. Op de Stadionweg  stopten de ze en stapten twee mannen uit. Het slachtoffer kreeg van één van hen eerst een klap in zijn gezicht en later een mes in zijn arm. De mannen reden daarop weg. Na een paar minuten werden ze al aangetroffen in Capelle aan den IJssel en beiden aangehouden. Ze zitten vast en worden verhoord.