OPSPORING VERZOCHT: Giechelende meiden ernstig mishandeld in bioscoop

OPSPORING VERZOCHT: Giechelende meiden ernstig mishandeld in bioscoop

Geplaatst op 6 april 2022, om 06:29 uur

Twee jonge vrouwen, destijds 18 en 19 jaar oud, werden zodanig mishandeld dat één van hen een hersenschudding opliep. Het gebeurde in een bioscoop in Vlissingen, in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 november 2021. De aanleiding was niet meer dan dat de slachtoffers tijdens de film hadden gegiecheld.

De dader is vermoedelijk de man die even later op beeld werd vastgelegd. Hij maakte in de bioscoopzaal een racistische opmerking tegen één van de meiden en begon vervolgens te slaan. Toen haar vriendin probeerde tussenbeide te komen, kreeg ook zij een mep

Blond en begin 30

De man heeft blond haar dat een beetje een slag zou hebben. Volgens de jonge vrouwen leek hij begin dertig en had hij een klein snorretje en blauwe ogen. Mogelijk ook zet het iemand aan het denken dat deze man kennelijk een kort lontje heeft.

Geef uw tip door

Wie is de man op de bewakingsbeelden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN