Bejaarde man met scootmobiel overlijdt bij tragisch ongeluk

Bejaarde man met scootmobiel overlijdt bij tragisch ongeluk

Geplaatst op 5 april 2022, om 18:15 uur

Utrecht – Woensdagmiddag 4 april kwam een 83-jarige man uit Utrecht om het leven, nadat hij met zijn scootmobiel door een tram werd aangereden. Dit gebeurde op de Graadt van Roggenweg in Utrecht. Het Opsporingsteam Verkeer zoekt getuigen.

Rond 15.30 uur reed het slachtoffer met zijn scootmobiel over de Graadt van Roggenweg. Door nog onbekende oorzaak werd de man op de oversteekplaats aangereden door een tram. De Utrechter raakte hierbij zwaargewond. Surveillerende agenten waren net in de buurt en verleenden snel eerste hulp. Maar helaas mocht dit niet meer baten. De man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Ooggetuigen gezocht
Er is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. De politie heeft een aantal omstanders gesproken en er zijn camerabeelden opgevraagd. Maar het Opsporingsteam Verkeer komt ook graag in contact met getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren. Heeft u informatie die het onderzoek kan helpen? Deel dit dan via 0900-8844 of vul het onderstaande tipformulier in. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Slachtofferhulp
Bent u betrokken geweest van dit tragische ongeluk? Dit kan grote impact hebben. Heeft u behoefte aan slachtofferhulp? Neem dan contact op met de politie via nummer 0900-8844. U kunt uw gegevens achterlaten, waarna slachtofferhulp Nederland contact met u zal opnemen.