VIDEO: Nog onbekende dader laat auto ontploffen in woonwijk

VIDEO: Nog onbekende dader laat auto ontploffen in woonwijk

Geplaatst op 30 maart 2022, om 09:53 uur

Rucphen – Op woensdagavond 3 november 2021 ging een explosief af dat onder een geparkeerde auto was achtergelaten. De enorme klap en schade maakten veel indruk op de buurtbewoners, maar gelukkig raakte niemand gewond.

De auto, een Peugeot 206 CC, stond op de Van Marxhemstraat. Rond 22.30 uur legde de dader er iets onder en maakte zich onmiddellijk uit de voeten. Seconden later volgde de ontploffing.

Witte VW-bus
Het motief voor het geweld is onduidelijk. De politie komt graag in contact met iedereen die daar informatie over heeft. Daarnaast wil de politie graag weten wie er in de witte Volkswagen Transporter reed die die avond in de buurt werd gefilmd.

Die bus heeft zwarte sportvelgen, een wit meegespoten voorbumper en aan de achterzijde een dakspoiler. Ook heeft de Transporter een enkele cabine en half meegespoten buitenspiegels.

Deel uw beelden
Beschikt u over relevante beelden van die avond van 3 november, bijvoorbeeld van een dashcam of deurbelcamera, deel die dan alstublieft met de politie. Bel 0800-6070 of upload uw materiaal direct via het tipformulier hieronder.

Help de politie
Wie heeft iets gezien van de dader die het explosief achterliet en/of weet iets over diens motief?
Wie weet meer over (de inzittenden van) de witte Volkswagen Transporter?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 – 661 77 34