Man (32) bedreigd conducteur met mes

Man (32) bedreigd conducteur met mes

Geplaatst op 29 maart 2022, om 11:00 uur

Amsterdam – Op het Osdorpplein is maandagavond 28 maart 2022 een 32-jarige man aangehouden, omdat hij een conducteur in tram 17 met een mes bedreigd had. De verdachte weigerde een kaartje te kopen.

Rond 22.55 uur kreeg de politie de melding van een man met een mes in tramlijn 17. Direct is een aantal agenten richting de tram gegaan. In de tram kon op aanwijzen van getuigen een man door de agenten worden aangeroepen het mes in zijn linkerhand te laten vallen. Daarbij richtten de agenten ook hun vuurwapen gericht op de man, die na enkele ogenblikken zijn mes liet vallen. De verdachte, een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, is aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.