Politie medewerker op non-actief na grensoverschrijdend gedrag

Politie medewerker op non-actief na grensoverschrijdend gedrag

Geplaatst op 28 maart 2022, om 18:45 uur

Tilburg – De leiding van de politie-eenheid Zeeland-West-Brabant heeft maandag 28 maart opnieuw twee medewerkers de aanzegging uitgereikt dat tegen hen een disciplinair onderzoek is gestart wegens verdenking van grensoverschrijdend gedrag. Hierbij is één medewerker vanwege de ernst van de verdenking, buiten functie gesteld en de andere medewerker met onmiddellijke ingang verplaatst.

Deze besluiten hebben te maken met het VIK-onderzoek wat is gestart en waarin eerder vier medewerkers buiten functie zijn gesteld. Vanwege de privacy worden verder geen mededelingen gedaan over de exacte werkplaats(en)/team(s) van de betrokken politieagenten.