Twee doden gevonden in Maastricht, groot onderzoek gestart

Twee doden gevonden in Maastricht, groot onderzoek gestart

Geplaatst op 26 maart 2022, om 15:26 uur

Maastricht – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een onderzoek opgestart naar aanleiding van het aantreffen van een overleden man in een woning aan de Lambrecht van Middelhovenweg in Maastricht.

Rond 22.40 uur kwam een melding bij de hulpdiensten binnen.

Tweede slachtoffer
Ter plaatse trof de politie een overleden persoon aan. Daarnaast bevond zich ook nog een zwaargewonde man in het pand. Deze is overgebracht naar het ziekenhuis en daar is hij in de loop van de nacht aan zijn verwondingen overleden. Waarschijnlijk zijn beide slachtoffers de bewoners van het pand.

Onderzoek
Wat er in de woning is gebeurd, is nog niet bekend. Het vermoeden bestaat dat er sprake is van een misdrijf maar de politie houdt alle scenario’s open. Het tactisch en forensisch onderzoek is nog in volle gang, waaronder onderzoek in de woning. Ook is een uitgebreid buurtonderzoek opgestart.
In de loop van zaterdag zal schouw op beide lichamen plaatsvinden. Mogelijk dat daarna meer duidelijkheid is, over wat zich in de woning heeft afgespeeld.

Getuigen
Om een duidelijk beeld te krijgen over wat er gebeurd is, is de politie op zoek naar getuigen. Mensen die iets gehoord of gezien hebben vrijdagavond rond 22.40 uur op de Lambrecht van Middelhovenweg of andere informatie hebben die in dit onderzoek kan helpen, worden verzocht contact op te nemen met 0900-8844.