Politie zoekt bestuurder DHL-bus

Politie zoekt bestuurder DHL-bus

Geplaatst op 26 maart 2022, om 08:51 uur

Bergen op Zoom – De politie is op zoek naar de bestuurder van een DHL bestelbus die vrijdagmiddag tussen 11.45 en 12.00 uur getuige was van een aanrijding op de Fianestraat in Bergen op Zoom. De bestuurder wordt opgeroepen om zich te melden bij de politie, omdat hij mogelijk waardevolle informatie heeft die ons kan helpen achter de oorzaak van het betreffende ongeval te komen.

Team Verkeer van politie Zeeland-West-Brabant doet onderzoek naar het ongeval dat helaas een dodelijke afloop kende.

Een personenauto, bestuurd door een 77-jarige man uit Bergen op Zoom, reed weg van een parkeerplaats aan de Fianestraat. Dit was ter hoogte van een boerderijwinkel. Door nog onbekende oorzaak kwam de auto in botsing met twee fietsers, een man en een vrouw uit de gemeente Steenbergen.

De vrouw (57) kwam hard ten val en raakte zwaar gewond. Voor haar werd een traumahelikopter opgeroepen. Tijdens het vervoer naar het ziekenhuis (dat vond plaats per ambulance) is de vrouw overleden aan haar verwondingen. De man raakte licht gewond en hoefde niet naar het ziekenhuis.

Na onderzoek ter plaatse, door verkeersspecialisten van de politie, sleepte een takelbedrijf de personenauto weg. De bestuurder moest een blaastest doen. Hieruit bleek dat hij niet gedronken had. De politie is op zoek naar de bestuurder van DHL bezorgdienst die langsreed op het moment dat het ongeval gebeurde. Mogelijk moest hij uitwijken om zelf een aanrijding te voorkomen. De man is nog wel gestopt, maar van hem zijn geen gegevens bekend. Hij reed verder in de richting van de Antwerpsestraatweg.

Contactgegevens
We komen graag met deze DHL-bezorger in contact. Hij kan zich melden via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Voor een snelle verwerking is het handig om zaaknummer 2022-076450 te noemen bij contact.