Politie start onderzoek na aantreffen gewonde vrouw

Politie start onderzoek na aantreffen gewonde vrouw

Geplaatst op 24 maart 2022, om 13:19 uur

Roosendaal – De politie stelt een onderzoek in nadat vannacht, donderdag 24 maart, een gewonde vrouw werd aangetroffen in de Toussaintlaan. Op dit moment is het onduidelijk hoe de vrouw gewond is geraakt. De politie is op zoek naar getuigen die ons kunnen helpen.

Agenten krijgen rond 00.55 uur een melding om naar de Toussaintlaan te gaan vanwege een hoop geschreeuw. Ter plekke treffen ze het 29-jarige slachtoffer uit Roosendaal bij een auto aan. De vrouw is ernstig gewond en is naar een ziekenhuis overgebracht.

 

Iets gezien of camerabeelden?

De politie doet onderzoek naar wat er precies is voorgevallen. Bent u getuige geweest of heeft u camerabeelden van bijvoorbeeld een deurbel? Bel dan met ons via 0900 8844 of geef uw informatie door via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. U kunt ook een tipformulier invullen en de camerabeelden uploaden. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2022074861.