Man beroofd, politie zoekt getuigen

Man beroofd, politie zoekt getuigen

Geplaatst op 24 maart 2022, om 10:02 uur

Goes – Op een parkeerplaats is woensdagavond een 18-jarige man uit Den Haag beroofd van een tas. De politie doet onderzoek naar de daders en is op zoek naar getuigen.

De man zit rond 21.40 uur samen met een jonge vrouw  in een rode auto op de parkeerplaats aan de Appelstraat. Vervolgens is de man door drie daders vermoedelijk met een vuurwapen bedreigd en heeft hij de tas afgegeven. Hij is de auto uitgezet en het drietal is er met de buit vandoor gegaan. De drie daders droegen zwarte kleding en hadden bivakmutsen op. Ze zijn in een donkere auto weggereden.

Heb je informatie over beroving of daders?

De politie stelt een onderzoek in en zoekt mensen, die meer over deze beroving of de daders weten. We komen ook graag in contact met de jonge vrouw waarmee het slachtoffer naar de parkeerplaats is gereden. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2022074820.

Reageer online

Geef uw tip. U kunt óók foto’s of films toevoegen.