Autodiefstal in Opsporing Verzocht

Autodiefstal in Opsporing Verzocht

Geplaatst op 22 maart 2022, om 08:21 uur

Horst – Van een autodiefstal die medio februari in Horst plaatsvond, zijn eerder beelden van de verdachte vrijgegeven online via een SpeurMee-video. Aangezien dit nog niet tot het gewenste resultaat geleid heeft, wordt er dinsdagavond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan het onderzoek besteed.

Op 14 februari vond de diefstal plaats op de Hertog Willemlaan. Op camerabeelden van de RING deurbel is te zien dat een persoon handelingen uitvoert met een kabel, mogelijk om contact te maken met de autosleutels, om het voertuig op afstand te openen/starten. Kijk hier de eerder vrijgegeven SpeurMee-video terug.

Opsporing Verzocht wordt dinsdag om 20.34 uur op NPO1 uitgezonden. Kijken dus en help mee om deze zaak op te lossen!