Twee overvallers dringen appartement in Dongen binnen

Twee overvallers dringen appartement in Dongen binnen

Geplaatst op 21 maart 2022, om 10:03 uur

Dongen – De politie onderzoekt een overval die zondag 20 maart jl. omstreeks 23.50 uur plaats vond. Twee mannen drongen een appartement aan de Aertsenstraat binnen.  Ze zijn uiteindelijk door de bewoner verjaagd en zonder buit vertrokken.

De bewoners, een man en een vrouw, lagen op bed. Ze werden wakker van gestommel en gebonk. Plotseling stonden er twee mannen in de deuropening van de slaapkamer. De mannelijke bewoner is uit bed gegaan en schreeuwend voor de overvallers gaan staan.  Het lukte hem om de twee mannen te verjagen, waarna ze zonder buit zijn gevlucht en in een kleine zwarte personenauto wegreden.

Oproep
De politie stelt een buurtonderzoek in en is op zoek naar getuigen en relevante camerabeelden. Heeft u zondagavond de overvallers en / of hun auto gezien in de Aertsenstraat of heeft u andere relevant informatie, bel dan met 0900-8844, het gaat om zaaknummer 2022071830