Politie onderzoekt oorzaak woningbrand

Politie onderzoekt oorzaak woningbrand

Geplaatst op 20 maart 2022, om 10:27 uur

Arnhem – De politie in Arnhem doet onderzoek naar de oorzaak van een woningbrand aan de Sperwerstraat.

De brand werd rond 05.40 uur gemeld. Er was sprake van een uitslaande brand met flinke rookontwikkeling. Op het moment van de brand was er niemand in de hoekwoning aanwezig. De twee naastgelegen woningen werden ontruimd. De bewoners van die woningen raakten niet gewond.

Een getuige had iemand in de buurt van de brand gezien die mogelijk relevant is voor het onderzoek. Daarvoor werd een burgernetbericht verstuurd. De oorzaak van de brand is op dit moment nog niet duidelijk. Zondag wordt verder sporenonderzoek gedaan. 

Getuigen gezocht

De politie komt graag in contact met getuigen die informatie of beelden hebben die voor het onderzoek relevant kunnen zijn. Zij kunnen zich melden via 0900 8844.