Dronken man rijdt door na aanrijding

Dronken man rijdt door na aanrijding

Geplaatst op 19 maart 2022, om 10:21 uur

Yerseke – Agenten hebben vrijdag 18 maart een 36-jarige man uit Yerseke aangehouden voor rijden onder invloed en het doorrijden na een aanrijding. De man blies op het politiebureau 1205 ug/l, ongeveer zes keer de toegestane hoeveelheid.

Rond 17.45 uur kreeg de politie een melding dat er bij een supermarkt aan de Oude Torenstraat een man in de auto wilde stappen die mogelijk dronken was. Een omstander probeerde de man nog tegen te houden, maar de verdachte ging toch rijden. Hij zou tijdens zijn autorit ook nog een verkeersongeval hebben veroorzaakt waarbij een andere auto beschadigd raakte. De verdachte reed vervolgens gewoon door. Ook zou hij op zijn route naar huis vier paaltjes uit de grond hebben gereden

Thuis

Agenten konden de man uiteindelijk in zijn woning aanhouden. Een indicatieve blaastest wees uit dat hij onder invloed was. Op het bureau blies de man uiteindelijk 1205 ug/l. Zijn rijbewijs en auto zijn in genomen. De man zit vast voor verder onderzoek.