Aanhoudingen na steekincident

Aanhoudingen na steekincident

Geplaatst op 17 maart 2022, om 15:17 uur

Assendelft – In de nacht van woensdag 16 maart op donderdag 17 maart heeft aan de Baljuw een steekincident plaatsgevonden. Een 49-jarige man uit Uitgeest raakte hierbij gewond. De politie heeft kort daarna een 18-jarige man uit Assendelft aangehouden. Ook werd een 16-jarige jongen uit Assendelft aangehouden omdat hij aanwijzingen van de politie negeerde.

Rond 00.00 uur kreeg de politie de melding binnen. Toegesnelde agenten troffen op straat het slachtoffer aan. Kort daarna werd in de Baljuw een 18-jarige man aangehouden voor betrokkenheid bij het steekincident. Hij is ingesloten en zit vast voor verder onderzoek. Ook werd een 16-jarige jongen uit Assendelft aangehouden omdat hij aanwijzingen van de politie negeerde. Beiden zitten op dit moment vast. Het slachtoffer is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Mogelijk is er een conflict aan voorafgegaan.

Getuigen gezocht
De politie doet verder onderzoek naar het steekincident. Hiervoor zoeken zij getuigen. Heeft u rond 00.00 uur in de nacht van woensdag of donderdag iets gezien of gehoord in de omgeving van de Baljuw? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844 of bel anoniem met telefoonnummer: 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele (camera)beelden uit de omgeving van de Baljuw. U kunt ze uploaden via onderstaand tipformulier onder vermelding van zaaknummer: 2022051278

2022051278